Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ντρέπεσαι καθόλου; – Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω” είπε στην κατηγορούμενη

Για την Τρίτη 5 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Της Άννας Κανδύλη

Λίγο πριν, σε μια διακοπή της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη.

“Δεν θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις, ξέρω δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες, αλλά κάτι έχει γίνει” είπε στην 36χρονη η Ιωάννα.

δίκη βιτριόλι
Η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο

“Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες, δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και έναν χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δεν θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί” ανέφερε.

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε “σκ@@α, φίδι, τολμάς και την κοιτάς;”

“Όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει” 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εξερχόμενη από το δικαστήριο, σχολίασε τη στάση και τα προκλητικά λόγια της κατηγορούμενης, τονίζοντας ότι “καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία”

“Θέλω να πω, για αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει την οπτική ο αστυνομικός επαφή και δεν είχε καλή ακουστική η αίθουσα, ότι καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία” ανέφερε αρχικά Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη” συνέχισε.

“Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει” τόνισε η Ιωάννα.

“Πιστεύω πως ακόμα και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει. Η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα” κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπυρου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.