Επέστρεψε στην Χαλκιδική ο Ιβάν – Η περιγραφή του εφιάλτη που έζησε και το “ευχαριστώ” σε όσους τον έσωσαν

Στην Χαλκιδική επέστρεψε ο Ιβάν ο άνδρας από τη Βόρεια Μακεδονία που βγήκε ζωντανός, αφού πάλευε επί 20 και πλέον ώρες με τα κύματα.

Ο Ιβάν μιλά για την περιπέτεια που έζησε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη και συγκεκριμένα στο Ποσείδι.

Με την παρέα του είχαν μεταβεί στην Χαλκιδική ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Ο Μάρτιν, ο ένας από την παρέα των φίλων, αγνοείται ακόμα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ιβάν επέστρεψε στην Χαλκιδική, προκειμένου να ευχαριστήσει όσους τους έσωσαν την ζωή. Τους έχει προσκαλέσει, μάλιστα, σε δείπνο γι’ αυτόν τον λόγο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, περιμένοντας να τον σώσουν.

“Ήταν απογοητευτικό. Ήταν 20 σχεδόν 21 ώρες”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Είναι απλά όπως όλα τα άλλα συναισθήματα, απλά δέχεσαι τη μοίρα σου, κάνεις ό,τι μπορείς και συγκεντρώνεσαι στην επιβίωσή σου”.

Όλα αυτά μέχρι μια μπάλα να του αλλάξει την μοίρα. “Ναι βρήκα μια μικρή μπάλα, μια παιδική μπάλα τη δεύτερη μέρα ήταν μόνο λίγες ώρες μετά την ανατολή”, λέει.

“Βρήκα την μπάλα μέσα στη θάλασσα και κολύμπησα προς το μέρος της και την κρατούσα με τα χέρια. Ήταν λίγο ξεφουσκωμένη. Ήταν απογοητευτικό”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ