Λεάντρο Λο: Νεκρός από πυρά αστυνομικού ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Jiu Jitsu

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Jiu-Jitsu , Λεάντρο Λο δολοφονήθηκε στη Βραζιλία τα ξημερώματα της Κυριακής (7/8) από αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο πυροβολήθηκε στο Σάο Πάολο, έπειτα από καβγά σε νυχτερινό κέντρο. Ο δικηγόρος του θρύλου των μαχητικών αθλημάτων, δήλωσε ότι δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο κλαμπ Sírio. Οι δύο τους διαπληκτίστηκαν και τα αίματα άναψαν.

Αυτόπτης μάρτυρας αλλά και φίλος του αδικοχαμένου αθλητή ανέφερε ότι ο δράστης προκάλεσε τον Λο και την παρέα του λίγο πριν από τον θάνατό του. Για να πέσουν οι τόνοι, το θύμα ακινητοποίησε τον θύτη, όμως όταν τον άφησε να φύγει, εκείνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή μια φορά στο κεφάλι.

«Ήρθε στο τραπέζι που βρισκόμασταν πέντε άτομα και πήρε ένα μπουκάλι. Ο Λο τον ακινητοποίησε κι όταν τον άφησε, αυτός έκανε τέσσερα βήματα πίσω και πυροβόλησε», ανέφερε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ίβα Σικέιρα Τζούνιορ, είπε ότι μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης κλώτσησε το θύμα δύο φορές στο έδαφος. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και τελικά παραδόθηκε.

Όπως προκύπτει, το συγκεκριμένο άτομο (το όνομα του φαίνεται πως είναι Ενρίκε Οτάβιο Ολιβέιρ; Βελόσο) ήταν αστυνομικός και είχε εμπλακεί σε αρκετά περιστατικά βίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ