Επεισόδια με πυροβολισμούς σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10:30 χθες (28/08) το βράδυ επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και τα ξημερώματα σήμερα στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 10:30 χθες το βράδυ επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας 25χρονος Αιγύπτιος ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πόδι του.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στις πρώτες του κουβέντες στις αρχές ο 25χρονος ανέφερε πως είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από ΙΧ  αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον του.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές, ωστόσο, δεν σχετιζόταν κανένας με το περιστατικό.

Σκηνές φαρ ουέστ στο Μενίδι

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες στην οδό Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, που φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, ούτε υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Οι αστυνομικοί σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για συγκεντρώσουν στοιχεία.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ