Ειρήνη Βολιώτη: Η Σταρ Ελλάς 2022 κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό

Θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της κατήγγειλε ότι έπεσε η Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη.

Η 20χρονη καλλονή αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς το βράδυ της Τρίτης, ενώ δύο ημέρες μετά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και έκανε καταγγελία κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση.

Σύμφωνα με την Espresso, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε προσαγωγή της Ειρήνης Βολιώτη και του πρώην της, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ειρήνη Βολιώτη έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όσο ήταν στο αστυνομικό τμήμα, και έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Espresso.

Κατά την προσαγωγή του στο τμήμα, ο πρώην σύντροφός της, Ν.Ν υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία, υποστηρίζοντας πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από την πρώην σύντροφό του, προσθέτοντας πως η Ειρήνη Βολιώτη γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Εκείνη δήλωσε στους αστυνομικούς πως το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της, είναι η λίμα για τα νύχια της και αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Το επεισόδιο τη βραδιά των καλλιστείων

Η Ειρήνη Βολιώτη και ο πρώην σύντροφός της διατηρούσαν σχέση για κάποιους μήνες. Το μοντέλο τον περασμένο Φεβρουάριο έμαθε ότι ο σύντροφός της απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος έγινε βίαιος απέναντί της. Μάλιστα, λέγεται πως το βράδυ των καλλιστείων αυτός εισέβαλε έξαλλος στα καμαρίνια, απειλώντας την.

Με παρέμβαση των διοργανωτών όσο και της ίδιας, αποχώρησε από τον χώρο χωρίς συνέχεια. Δύο ημέρες μετά κι ενώ το μοντέλο είχε κληθεί για κατάθεση για την ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Ν.Ν., συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα. Εκείνος, σύμφωνα με την Espresso, της επιτέθηκε και άρχισε να τη γρονθοκοπά, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί.

Ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην συντρόφου, Δημήτριος Ζορμπάς, σε επικοινωνία με την «Espresso» έδωσε μια άλλη διάσταση στα γεγονότα: «Ο εντολέας μου φέρεται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία που τέλεσε κατά της συντρόφου του. Κατέθεσε βέβαια μήνυση και ο ίδιος, δηλώνοντας πως υπέστη βία από την πρώην σύντροφό του την ίδια μέρα, δίνοντας μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση.

Δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι σήμερα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εντολέας μου άσκησε την οποιαδήποτε βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, αντίθετα σύντομα θα προσκομιστεί από πλευράς μας το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού των τρένων, που θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς μας και θα μας οδηγήσει στην αθώωση. Το ποινικό παρελθόν του εντολέα μου είναι άσχετο με την παρούσα υπόθεση και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση εναντίον του και δεν πρέπει να καταστρατηγείται το τεκμήριο αθωότητάς του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ