Εικόνες ντροπής στο 21 Δημοτικό Αγρινίου – Αίθουσες γεμάτες υγρασία – Σοβάδες πέφτουν από την οροφή

Τριτοκοσμικές καταστάσεις βιώνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου καθώς αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε αίθουσες γεμάτες υγρασία και με σοβάδες να πέφτουν από την οροφή.

Έγγραφα έχουν σταλεί στο δήμο Αγρινίου αλλά δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα για επίλυση των προβλημάτων. Μάλιστα όταν βρέχει επιστρατεύονται τα κουβαδάκια για να μαζεύουν τα νερά ενώ ο κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών είναι μεγάλος.

«Αυτή είναι η απάντηση των αλλεπάλληλων εγγράφων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Δ/ντη του σχολείου μας προς το Δήμο.Η υγρασία που υπάρχει τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του σχολείου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων,η υγρασία αυτή έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει σοφάδες από την οροφή(χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός),νερό να τρέχει σε διάφορα σημεία,σε διαδρόμους,αίθουσες αλλά και στην είσοδο και έξοδο του σχολείου.

Ο κίνδυνος τόσο για τους μαθητές,όσο και για τους εκπαιδευτικούς παραμονεύει.Πρέπει άμεσα να δραστηριοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου,ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και να αποκατασταθούν οι ζημιές,προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα.Δεν παίζουμε με τις ζωές των παιδιών…» αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: agriniosite.gr

Exit mobile version