Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Επίθεση με πέτρες και ξύλα στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη – Δείτε ΦΩΤΟ

Περίπου 150 άτομα περικύκλωσαν, σήμερα το μεσημέρι (20/4), το σπίτι του 63χρονου καθ΄ ομολογίαν δράστη του άγριου φονικού στην Κάτω Αχαΐα, πετώντας πέτρες και ξύλα στην κατοικία με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news, νωρίτερα τα άτομα είχαν κινηθεί προς το σπίτι και άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Όπως εκτιμάται, πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο φρόντισαν να αποφευχθεί περεταίρω ένταση με τα μέτρα να είναι δρακόντεια, ενώ από το σπίτι είχε απομακρυνθεί η οικογένεια του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος δράστης μαχαίρωσε περισσότερες από 30 φορές, με μανία τον συνομήλικό του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πίστευε ότι το θύμα είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την σύζυγό του.

Ο δράστης οδηγήθηκε την Τετάρτη στο γραφείο του εισαγγελέα στην Πάτρα. Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε, δεν απάντησε, ενώ δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση στο σπίτι του δράστη

Κάτω Αχαΐα Κάτω Αχαΐα Κάτω Αχαΐα Κάτω Αχαΐα Κάτω Αχαΐα Κάτω Αχαΐα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ