Αλέξης Γεωργούλης: Νέος σάλος με αναρτήσεις μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας – Συνεδριάζει η Νομαρχιακή

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει για αναρτήσεις μέλους της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο λόγος για τον Χρήστο Νικόπουλο, ο οποίος υιοθετεί χυδαία σενάρια συνωμοσίας για την γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό. Μεταξύ άλλων, στις αναρτήσεις του, χαρακτήρισε την ευρωβουλή ένα απέραντο «μπ@ρδ@λ@», ενώ απέδωσε εκδικητικότητα στο θύμα σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Αλέξης Γεωργούλης: Διαγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία ανάρτησή του για την υπόθεση

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Νικόπουλου προκάλεσαν οργή και στα ανώτερα κλιμάκια του κόμματος. Ο ίδιος κατέβασε τις αναρτήσεις του, ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, αύριο συνεδριάζει η Νομαρχιακή με το ερώτημα της διαγραφής του. Μέλος της Νομαρχιακής είναι και ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, με τον Νικόπουλο να είναι υποστηρικτής του και όλοι αναμένουν την στάση που θα κρατήσει τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη που πρόσκεινται στον βουλευτή. Η ηγεσία του κόμματος, πάντως, διαμηνύει πως όλοι θα κριθούν για την στάση τους.

Η  Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Βανέσσα Κατσαρδή, αποδοκίμασε τον Χρήστο Νικόπουλο, επισήμανε ότι επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να κατεβάσει τις απαράδεκτες αυτές αναρτήσεις. Ενημέρωσε, επίσης, ότι αύριο Παρασκευή το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, που συνεδριάζει στον Βόλο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποκάλυψε το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Νικόπουλου που προκάλεσαν αντιδράσεις

Οι αναρτήσεις που έκανε ο Χρήστος Νικόπουλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, είναι πολλές και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ υπήρχαν και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον «χειροκρότησαν» επειδή… «ξεμπρόστιασε» το σχέδιο της καταγγέλλουσας.

Debate Πέτσα – Σκουρλέτη στον Realfm 97,8 για εκλογές και Γεωργούλη

 

Σημειώνεται ότι ένα άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ διαγράφηκε από το κόμμα καθώς προχώρησε σε χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στα social media. Ο Βασίλης Μίγας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα αισχρό σχόλιο στα social media αφήνοντας υπονοούμενα για την καταγγέλλουσα, αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ανάρτηση Μίγα ήταν το τρίτο «χτύπημα» καθώς και οι τοποθετήσεις της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασίας Γαϊταρτζή αλλά και της μητέρας της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη, προκάλεσαν, επίσης, αντιδράσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ