Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Πληροφορίες ότι ο δράστης είχε ανοίξει λάκκους για να θάψει τα θύματά του

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας patrisnews.com, σε περιοχή του  Ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι.

Οι υποψίες μετά την ανακάλυψη αυτή, πέφτουν στον δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού.

Όπως εκτιμάται ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονέων τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Άλλωστε,, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. (σ.σ. το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του).

Ανθρωποκυνηγητό για τον στυγερό δολοφόνο – Ποιοι κλήθηκαν για καταθέσεις

Σφίγγει ο κλοιός της Αστυνομίας γύρω από τον βασικό ύποπτο για την τετραπλή δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Φως στην υπόθεση, στον τρόπο και την ώρα κατά την οποία δολοφονήθηκαν ο 32χρονος άνδρας, η 37χρονη σύζυγός του και τα δύο από τα τρία παιδιά, ηλικίας, μόλις ενός και δύο ετών, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι τέσσερις σοροί παρέμειναν στο σπίτι έως το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Οι έρευνες των Αρχών για την τετραπλή δολοφονία

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν σε έναν 62χρονο, κάτοικο Ανδραβίδας και γνωστό άτομο στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής  στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε πει ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν από τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο».

Ακόμη, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα αρχύτερα.

Ανδραβίδα- έγκλημα

Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία του βασικού υπόπτου, ο οποίος μένει μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, παρουσία και δικαστικού λειτουργού.

Κατά την έρευνα φαίνεται πως βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του 62χρονου τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Πάντως, αστυνομικοί ερευνούσαν προχθές το βράδυ αλλά και χθες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τον τόπο του εγκλήματος, εσωτερικά και εξωτερικά, ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν κάθε απίθανο και πιθανό σημείο και να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κλήθηκαν από την Ασφάλεια για καταθέσεις, η μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία έμενε στο επάνω όροφο, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου αγοριού που αντίκρισε την οικογένεια του νεκρή, ο οποίος έφθασε χθες στην περιοχή ερχόμενος από την Αθήνα, όπου και κατοικεί, προκειμένου  να πάρει μαζί τον γιο του στην πρωτεύουσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ