Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο φίλος του 10χρονου – «Το αδελφάκι του είχε κόκκινα σημάδια στον λαιμό και αίμα στο στόμα»

Συγκλονίζουν τα λόγια του φίλου του 10χρονου ο οποίος βρήκε δολοφονημένη την οικογένειά του στην Ανδραβίδα. Ένα έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο φίλος του 10χρονου με τον οποίο έπαιζαν μαζί εκείνη την ημέρα με αποτέλεσμα να απουσιάζει από το σπίτι όπου συνέβη το μακελειό, είπε ότι «είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του τόνισε, σύμφωνα με το patrisnews.com, ότι «μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδελφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του».

Η σοκαριστική περιγραφή του παππού

Ο παππούς του παιδιού που βρήκε δολοφονημένη την οικογένειά του, μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha, περιέγραψε την τραγική στιγμή που το παιδί επέστρεψε από το παιχνίδι στο σπίτι.

“Γύρισε το παιδί που είχε με τον γιο μου, γιατί είχαν χωρίσει, από όπου έπαιζε με κάτι παιδιά και τους βρήκε όλους σκοτωμένους. Δύο παιδιά που είχε κάνει με κάποιον που συζούσε, σκοτωμένη και η μάνα του και σκοτωμένος και ο πατέρας. Μαζεύτηκαν οι γείτονες, κάλεσαν την αστυνομία και από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία. Ευτυχώς που έλειπε γιατί θα τον έπαιρνε και αυτόν η μπάλα. Ο γιος μου καλέστηκε από την αστυνομία του Πύργου να πάει να πάρει το παιδί του και τα πράγματά του και να ανέβει στην Αθήνα” κατέληξε.

Στην εκπομπή μίλησε και η μία από τις τέσσερις αδελφές της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε.
“Η αδερφή μου ήταν χωρισμένη, από τον πρώτο γάμο είχε ένα αγόρι και τα άλλα δύο μωράκια τα είχε με τον δεύτερο γάμο. Είχε βρει την ευτυχία και την αγάπη, που δεν την είχε σε όλη της τη ζωή. Είχε βρει τα πάντα. Ήταν φτωχή αλλά ευτυχισμένη. Τους έφτανε που είχαν την αγάπη” δήλωσε μεταξύ άλλων συγκλονισμένη η αδελφή του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ