Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο παππούς περιγράφει την σοκαριστική στιγμή που ο 12χρονος βρήκε όλη την οικογένεια δολοφονημένη

Σοκ έχει προκαλέσει το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα όπου μία ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέα στοιχεία από τους χώρους του σπιτιού, όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι το βράδυ της Τετάρτης ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Ο παππούς του 12χρονου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha, περιέγραψε την τραγική στιγμή που το παιδί επιστρέφοντας από το παιχνίδι βρήκε στο σπίτι όλη την οικογένεια δολοφονημένη.

“Γύρισε το παιδί που είχε με τον γιο μου, γιατί είχαν χωρίσει, από όπου έπαιζε με κάτι παιδιά και τους βρήκε όλους σκοτωμένους. Δύο παιδιά που είχε κάνει με κάποιον που συζούσε, σκοτωμένη και η μάνα του και σκοτωμένος και ο πατέρας. Μαζεύτηκαν οι γείτονες, κάλεσαν την αστυνομία και από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία. Ευτυχώς που έλειπε γιατί θα τον έπαιρνε και αυτόν η μπάλα. Ο γιος μου καλέστηκε από την αστυνομία του Πύργου να πάει να πάρει το παιδί του και τα πράγματά του και να ανέβει στην Αθήνα” κατέληξε.

Στην εκπομπή μίλησε και η μία από τις τέσσερις αδελφές της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε.
“Η αδερφή μου ήταν χωρισμένη, από τον πρώτο γάμο είχε το 12χρονο αγόρι και τα άλλα δύο μωράκια τα είχε με τον δεύτερο γάμο. Είχε βρει την ευτυχία και την αγάπη, που δεν την είχε σε όλη της τη ζωή. Είχε βρει τα πάντα. Ήταν φτωχή αλλά ευτυχισμένη. Τους έφτανε που είχαν την αγάπη” δήλωσε μεταξύ άλλων συγκλονισμένη η αδελφή του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ