Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν σε εμάς, τα παιδιά» – Συγκλονίζει η κόρη του θύματος

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τα όσα συνέβησαν στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 74χρονος σκότωσε τον 50χρονο από την Γεωργία και τραυμάτισε την 45χρονη σύζυγο του.

Άγιος Παντελεήμονας: Δίωξη στον 74χρονο που σκότωσε τον 50χρονο – Για ποια αδικήματα κατηγορείται

Ο δράστης και η οικογένεια διασκέδαζαν μαζί σε μαγαζί της περιοχής, με αφορμή τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του θύματος. Αμέσως μετά, η οικογένεια και δύο φίλες της ανήλικης επέστρεψαν στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ο 74χρονος άνδρας χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να λογομαχεί με τον 50χρονο. Κρατώντας όπλο στο χέρι του και φωνάζοντας ότι κάτι του έβαλαν στο ποτό, άρχισε να πυροβολεί τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του. Επικράτησε πανικός.

Ο 74χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει και την 45χρονη σύζυγο του θύματος, τραυματίζοντας την. Η 12χρονη κόρη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Άγιος Παντελεήμονας: «Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Η 45χρονη μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τραύματα στον ώμο και την παλάμη της, ενώ περιμένει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση .«Πονάω πάρα πολύ. Δεν είμαι καλά. Περιμένω πότε θα με χειρουργήσουν», δήλωσε στην εκπομπή LiveNews η 45χρονη μέσα από το νοσοκομείο.

 Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου» φώναζε η κόρη του 50χρονου – Συγκλονιστική μαρτυρία

Η περιγραφή της 12χρονης κόρης: Έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η 12χρονη κόρη του θύματος. «Ήμασταν σε ένα πάρτι, ήμασταν καλά και ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Όχι πολλά, έξι», είπε αρχικά η ανήλικη.

Μιλώντας για τον δράση, ανέφερε πως «ήπιε πολύ και μέθυσε», ενώ στη συνέχεια περιγράφει: «Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι στα σπίτια τους. Μετά ξανά ήρθε σε εμάς, δηλαδή πήρε το πιστόλι και ήρθε σε εμάς και ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Νομίζαμε ότι δεν θα κάνει κάτι. Ανέβηκε πάνω, κάθεται, του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει “ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; Εξήντα χρόνια πίνω και ποτέ και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό”».

«Του είπαμε ότι δεν βάλαμε τίποτα (σσ. στο ποτό) και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και “έφαγε” μία στο χέρι», τόνισε η ανήλικη.

«Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», λέει για τον δράστη. Αναφερόμενη στην μητέρα της, που νοσηλεύεται τραυματισμένη, η ανήλικη τονίζει: «Τρεις μέρες δεν μπορούν να την εξετάσουν. Και αν γίνει κάτι; Κι αν πάθει κάτι; Ούτε που την έχουν καθαρίσει, είναι όλο αίματα».

Φίλη της 45χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα δεν έχει μπει ακόμα στο χειρουργείο. «Η γυναίκα που τη χτύπησαν με το όπλο περιμένει δύο ημέρες να έρθει η σειρά της με αίματα, γεμάτο αίματα στο χέρι της. Δεν έχει μπει καθόλου χειρουργείο, με αίμα, με μία μπλούζα σκισμένη πάνω της που δεν έχει καθαρίσει, δεν έχει αλλάξει ακόμα», δήλωσε στο Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ