Άγιος Παντελεήμονας: «Κάτι μου έριξαν στο ποτό και με έβγαλαν εκτός εαυτού» – Επιμένει ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο και τραυμάτισε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού και δύο φίλων της.

Άγιος Παντελεήμονας: «Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι «κάτι μου έριξαν στο ποτό και με έβγαλαν εκτός εαυτού. Γι’ αυτό τον σκότωσα».

Όπως έγραψε το enikos.gr την Κυριακή, ο 74χρονος διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι, που είχε διοργανώσει πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Θεώρησε ότι αυτή οφείλεται στο ότι «κάτι του έριξαν στο ποτό», όπως ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς.

Τότε πήρε το όπλο 9 mm και πήγε στο σπίτι των δύο Γεωργιανών. Σκότωσε τον 50χρονο πυροβολώντας τον στο κεφάλι και στη συνέχεια πυροβόλησε και την 45χρονη σύζυγό του τραυματίζοντάς την στο χέρι και την ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης έχει στο παρελθόν συλληφθεί τρεις φορές για κλοπές και ληστείες.

Η 45χρονη μπήκε στη μέση για να σώσει τα παιδιά

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος μπήκε στη μέση για να σώσει τα παιδιά και προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Ο δράστης φώναζε «θα σκοτώσω τα παιδιά σου, θα σκοτώσω τα παιδιά σου» . Η 45χρονη δέχθηκε σφαίρα ενώ προσπαθούσε να τον αποτρέψει.

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα

Η κόρη του θύματος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσαν τον πατέρα μου, βοήθεια», με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν μεθυσμένος σε τέτοιο σημείο που κοιμήθηκε και δεν ήταν καν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα του ζευγαριού

Συγκλονίζει γείτονας του ζευγαριού που δέχτηκε πυροβολισμούς από τον 74χρονο μέσα στο σπίτι του. Όπως είπε στο OPEN και την εκπομπή “Τώρα Μαζί”, ο κ. Θανάσης «άκουσα πυροβολισμούς τα ξημερώματα. Ακούστηκαν τέσσερις πυροβολισμοί και μετά είδα ένα κορίτσι να έχει βγει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου».

Ήταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριού που βρισκόταν στο σπίτι με δύο φίλες της ηλικίας 11 και 12 ετών. Το κορίτσι ήταν τρομαγμένο και σε σοκ. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο η Άμεση Δράση, ενώ ο 74χρονος δράστης συνελήφθη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ