Τραγωδία στον Πειραιά: Θρήνος για τον 27χρονο εργάτη που ανασύρθηκε νεκρός από φρεάτιο – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 27χρονου εργάτη, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από φρεάτιο, στον Πειραιά. Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών απόφραξης σε φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ, επί της οδού Πολυδεύκους, το μεσημέρι της Δευτέρας (2/10).

Συναγερμός στον Πειραιά: Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό άνδρα από φρεάτιο

Το έδαφος υποχώρησε κατά τη διάρκεια των εργασιών, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να πέσει σε βάθος επτά μέτρων και να καταπλακωθεί από χώματα και πέτρες.

Στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά και διασωστική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ. Έπειτα από επιχείρηση που διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες, οι διασώστες κατάφεραν με ειδικά μηχανήματα να απομακρύνουν τις πέτρες που είχαν καταπλακώσει τον 27χρονο και να τον απεγκλωβίσουν. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο 27χρονος εργάτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega. Συγγενείς του είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό και παρακολουθούσαν με αγωνία την επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του δικού τους ανθρώπου, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να βγει ζωντανός. Δυστυχώς, όμως, ο 27χρονος εργάτης εξέπνευσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ