Δολοφονία στην Τήνο: Ο καβγάς του δράστη με το θύμα – Ο 93χρονος πήρε την καραμπίνα και άνοιξε πυρ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία στην Τήνο.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο 93χρονος δράστης πυροβόλησε το θύμα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο του. Θύτης και θύμα ήταν γείτονες.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο αστυνομικό τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, όπως αναφέρει το cyclades24.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έμεναν στο ίδιο κτίριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο.

Oι δυο τους διαπληκτίστηκαν, όπως αναφέρει το tinostoday και ο 93χρονος πήρε την καραμπίνα από το σπίτι του. Στη συνέχεια ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, ο ηλικιωμένος άνοιξε πυρ από κοντινή απόσταση και τον σκότωσε.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας έχει συγκλονίσει το νησί της Τήνου. Ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία.

Το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος που προέρχεται από οικογένεια αγιογράφων. Ο δολοφόνος είναι συνταξιούχος και δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα, όπως αναφέρουν οι γείτονες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ