Survivor: Καβγάς μεταξύ Κατσαούνη και μισθοφόρου – Τα μπιπ και ο διάλογος

Έναν καβγά από αυτούς που μας έχει συνηθίσει το Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες το βράδυ. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κατσαούνης βγήκαν εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα πνεύματα “άναψαν” λόγω του τελευταίου πόντου ανάμεσα στον μισθοφόρο και στον Νίκο. Ο παίκτης τον Μπλε απευθύνθηκε αμέσως στον Γιώργο Λιανό. “Γιώργο! Θέλω να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι» φώναξε. Αμέσως ο Κατσαούνης σηκώθηκε στον πάγκο και απάντησε. “Άστο… διάκο!” ακούγεται και η “έκρηξη” δεν αργεί να έρθει.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κατηγόρησε τον μισθοφόρο πως επίτηδες τού είχε ρίξει σε ένα σημείο χώμα στο πρόσωπο για να τον καθυστερήσει. Κάτι που βεβαίως ο δεύτερος αρνήθηκε και βγήκε για ακόμη μια φορά εκτός ορίων.

“Θα φύγω! Θα ξαναπαίξω” ούρλιαξε. “Όλα αυτά κάνεις στα run. Γιατί ξηγιέσαι έτσι φίλε” του είπε ο Γιώργος Κατσαούνης με τον παίκτη τον μπλε να κατευθύνεται προς τον πάγκο της ομάδας του.

“Αρνείσαι ότι μου έπιασες το χέρι” ρωτά ο παίκτης των κόκκινων. “Ήμουν μπροστά!” πρόσθεσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνέχεια τα μπιπ… πήγαν “σύννεφο”. “Σταμάτα να με αμφισβητείς, θέλω να ξαναπαίξω. Κόφτε το τώρα μην βρείτε κανά μπελά” επανέλαβε ο Καραγκούνιας.

“Σε έβρισα ναι το παραδέχομαι” απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης. “Έτσι να σε βλέπουν να με βρίζεις, να είναι υπερήφανοι” φώναξε εκ νέου ο μισθοφόρος.

Οι συμπαίκτες τους προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν αλλά μάταια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ