Δολοφονία στην Κω: Τι υποστηρίζει ο συγκάτοικος του 32χρονου για το μοιραίο βράδυ – Τον κάλεσε η αστυνομία για διευκρινίσεις

Διακόπηκε στον τηλεοπτικό αέρα η συνέντευξη που έδινε ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Την ώρα που ο άνδρας από το Πακιστάν μιλούσε στο Mega ο δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι θα πρέπει να διακόψουν για λόγους ανωτέρας βίας. Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής, έδωσε τον λόγο στον δημοσιογράφο, Κυριάκο Μαντούβαλο που εξήγησε ότι στο σημείο της συνέντευξης έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας και ζήτησαν να κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις στον συγκάτοικο του 32χρονου.

Κως: Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της 27χρονης – «Κανένα πλάσμα δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση»

«Με το που αρχίσαμε ήρθαν άνθρωποι της ασφάλειας. Περίμεναν αρχικά. Μας έκαναν σήμα να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Και μέχρι αυτή τη στιγμή γίνεται μια σειρά διευκρινιστικών ερωτήσεων στον άνθρωπο. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ επείγονταν να κάνουν τις διευκρινιστικές ερωτήσεις» είπε ο δημοσιογράφος.

Κως: Τι υποστήριξε ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Ο Γκούλαν από το Πακιστάν, που ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Κω και συγκατοικούσε με τον 32χρονο, εξήγησε τι συνέβη την μοιραία νύχτα της εξαφάνισης της 27χρονης.

Κως: ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή που ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές μεταφέρεται στην ανακρίτρια

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι από την δουλειά και βρήκε τον 32χρονο να πίνει μπύρες στο σαλονάκι μαζί με την 27χρονη. «Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό», είπε ο Γκούλαν.

Μεταξύ τους επικράτησε ένταση, όπως είπε ο Γκούλαν, καθώς ζήτησε από τον 32χρονο να πάρει την κοπέλα και να φύγει από το σπίτι. «Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα ‘γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι’. Και λέει είναι ‘friend’ (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω ‘φύγε απ’ εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες’. Λέει ‘εντάξει’ μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα», εξήγησε ο Γκούλαν.

Κως: «Η 27χρονη περνούσε κρίση στη σχέση της» – Η παρουσία του 32χρονου στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η Αναστάζια

Περίπου στις 23:00 το βράδυ λέει ότι έπεσε να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε στη 01:00 τα ξημερώματα υποστήριξε ότι με έκπληξη του διαπίστωσε ότι ο 32χρονος δεν είχε επιστρέψει και τότε άρχισε να τον αναζητά.  «Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘πού είναι ο μ…κας αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν καβαλήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο»,  σημείωσε ο Γκούλαν.

Όπως ανέφερε προσπάθησε να του τηλεφωνήσει στις 02:00 τα ξημερώματα αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο και ακόμη δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη φορά που ο 32χρονος είχε φέρει κάποια γυναίκα στο σπίτι. «Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα.  Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ», τόνισε ο Γκούλαν.

Ήταν άνεργος

Επισήμανε ότι γνωρίστηκαν πριν από δύο μήνες όταν ο 32χρονος του ζήτησε να του επιτρέψει να μείνει μαζί του επειδή δεν είχε σπίτι ή φαγητό. «Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαί. Έλα να μείνουμε μαζί’», είπε ο Γκούλαν.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτούς τους μήνες ο 32χρονος ήταν άνεργος. «Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε). Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε», σημείωσε ο Γκούλαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ