Δολοφονία στην Κω: Προφυλακιστέος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Αρνείται τα πάντα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος απολογούνταν για περίπου δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο κ. Ζαφείρη Δρόσο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή, αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

H στιγμή που ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές μεταφέρεται στην ανακρίτρια

Ψύχραιμος και αμίλητος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.  Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετέφεραν τον 32χρονο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω. Ο 32χρονος φορούσε χειροπέδες και δεν απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Πηγή ΦΩΤΟ: www.kosnews24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ