Δολοφονία Άλκη: Στο “φως” η φωτογραφία του 23χρονου κατηγορούμενου με τον γιο αστυνομικού

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η φωτογραφία που επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Mega, που αποκάλυψε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, καταγράφεται ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη μαζί με τον γιο γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας, που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις νωρίτερα το Σάββατο. “Είναι μία φωτογραφία μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης. Είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Και δίπλα ακριβώς μου δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε, γνωρίζω και το επώνυμό του, ότι είναι ο γιος της μέχρι πριν λίγο καιρό, νούμερο δύο του τμήματος διώξεως της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης”.

Ο γνωστός ποινικολόγος, πρόσθεσε: “Συγκεκριμένα πρόσωπα στο περιβάλλον του δολοφόνου, του κατηγορουμένου για δολοφονία, τα οποία έχουν σχέση με την αθλητική βία της Θεσσαλονίκης που σημαίνει ότι αυτή κάνει και την έρευνα, αυτή θα έπρεπε να αποκαλύψει τους δράστες προληπτικά για να μην φθάσουν στο έγκλημα και αλίμονο αν τελικά ο γιος της νούμερο δύο της αθλητικής βίας, έχει σχέση με το δολοφόνο”.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο δικηγόρος ενδεχομένως να μπέρδεψε τα πρόσωπα και να αναφέρεται στον γιο μιας γυναίκας αστυνομικού (που υπηρετεί σε άλλη υπηρεσία) ο οποίος είχε ένα βαθμό εμπλοκής στην υπόθεση δολοφονίας του Βούλγαρου φιλάθλου το 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ