“Χείμαρρος” ο Θανάσης Βισκαδουράκης: Κατονόμασε τους παίκτες που “είχαν κάνει παρεάκι” στο Survivor

O Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “OPEN Weekend” και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο Survivor, στις στρατηγικές και τις τακτικές, ενώ δεν δίστασε να κατονομάσει και τους παίκτες που “είχαν κάνει παρεάκι” στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε ότι “πονάει πολύ το πόδι μου, υποφέρουμε, αλλά αντέχουμε. Το ατύχημα έγινε μετά από το συμβούλιο ασυλίας, όπου έγιναν πολλές παρεξηγήσεις και υπήρξαν πολλές φωνές. Είπε κάποια απρεπή πράγματα για μένα ο Βαλάντης, έκανε επίθεση στην Ευρυδίκη. Όταν είδα τα τηλεοπτικά συνεργεία να έρχονται, κλώτσησα το ψυγείο με αποτέλεσμα να σπάσω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι το δυσκολότερο πράγμα που βίωσε στο Survivor ήταν η “αφαγία”, συμπληρώνοντας ότι “όταν έκανε κρύο και τα ρούχα μας ήταν βρεγμένα, δεν ήξερες πού να κρυφτείς”.

“Ο Κατσαούνης είναι καλός παίκτης, αλλά λέει κουβέντες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Ζητάει συγγνώμη, αλλά μόλις πάει στο στο στίβο ή την κερκίδα, βλέπεις έναν άλλον χαρακτήρα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει χάσει πολλά κιλά, αγωνιστικά θέλει ακόμα δουλειά. Πολλές φορές μού έδωσε το φαγητό του” ανέφερε για τους συμπαίκτες του και πρόσθεσε ότι: “Υπήρχε πλάνο από Λάμπρο, Γιάννη, Μυριέλλα και Ναυσικά, είχαν κάνει ένα παρεάκι. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν ομάδες και στρατηγικές”.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ