Δολοφονία Άλκη: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει τον Κούγια για τη φωτογραφία του 23χρονου με γιο αστυνομικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με φωτογραφία που έχει στα χέρια του και η οποία, όπως είπε, δείχνει τον 23χρονο συλληφθέντα για τη δολοφονία του Άλκη μαζί με τον γιο ανώτερου στελέχους του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης.

“Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή”, είπε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο δικηγόρος ενδεχομένως να μπέρδεψε τα πρόσωπα και να αναφέρεται στον γιο μιας γυναίκας αστυνομικού (που υπηρετεί σε άλλη υπηρεσία) ο οποίος είχε ένα βαθμό εμπλοκής στην υπόθεση δολοφονίας του Βούλγαρου φιλάθλου το 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ