Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος “αποκάλυψε” στην ανακρίτρια τον δολοφόνο και πού είναι το μαχαίρι – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ενώπιον της ανακρίτριας απολογήθηκε σήμερα ο 21χρονος Έλληνας, ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, ο 21χρονος “έδειξε” τον δολοφόνο του άτυχου Άλκη, ενώ αποκάλυψε το πού είναι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Απόστολος Λύτρας «ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», σημείωσε ο κ. Λύτρας, ενώ εξήγησε ότι το μαχαίρι είναι τύπου «καραμπιτ».

«Πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή

«Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει πού βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή», πρόσθεσε.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο εντολέας του υποστήριξε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και στη συνέχεια του έπεσε.

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας, ενώ συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ότι «οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Στη φυλακή κι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Πρόκειται για τα τρία άτομα, ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, που σήμερα βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και απολογούνταν για περίπου οκτώ ώρες. Ανάμεσά τους και ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα “έδειξε” τον δολοφόνο του Άλκη, ενώ υπέδειξε στις Αρχές αλλά και στην ανακρίτρια ποιο μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε, καθώς και το σημείο που το παράτησαν μετά την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο δεύτερος εκ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα υποστήριξε ότι έφτασε στο σημείο τελευταίος και χωρίς να κρατά κάποιο αντικείμενο στα χέρια του.

«Κατευθύνθηκα προς τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, όπου εκεί βρισκόταν ένα από τα θύματα που τραυματίστηκαν το οποίο χτυπούσε με το κράνος του, έναν εκ των συγκατηγορουμένων μου. Το μόνο που έκανα ήταν να τον πιάσω με τα χέρια μου και να τον τραβήξω», μετέφερε η δικηγόρος του.

Θεσσαλονίκη συλληφθέντες

Θεσσαλονίκη συλληφθέντες

Αύριο, Παρασκευή, την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης θα περάσουν οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση κατά του Αλκη και της παρέας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ