Δολοφονία Άλκη: Αποκάλυψη για τον 21χρονο πρώην ποδοσφαιριστή – Η ενέδρα στην Καλαμαριά και η μαχαιριά στο μάτι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με έναν εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Ο 21χρονος σήμερα Γ.Κ. είχε πέσει θύμα οπαδικής βίας σε ενέδρα στην Καλαμαριά, πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr πριν από περίπου εννέα μήνες ο Γ.Κ. ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε στο σώμα και στο πρόσωπο από ομάδα αγνώστων στην περιοχή της Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για άμεση χειρουργική επέμβαση στο μάτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το επεισόδιο κρύβονταν οπαδικές διαφορές, ενώ ο Γ.Κ. τελικώς κατάφερε και ανάρρωσε μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 21χρονος έπαιζε σε ακαδημία ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φέρει το ίδιο έμβλημα στη φανέλα.

Πηγές από το περιβάλλον της ομάδας εξηγούν στην ιστοσελίδα ότι ο Γ.Κ. έπαιξε επτά μήνες, ενώ το 2015 τον έδιωξαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Τον επόμενο χρόνο οδηγήθηκε σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο καιρό αργότερα σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ