Χριστούγεννα ελπίδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Στο πλευρό του νοσηλευτικού προσωπικού, του προσωπικού καθαριότητας και φύλαξης και του βοηθητικού προσωπικού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» στέκεται έμπρακτα για ακόμα μια φορά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ως μια έκφραση ευγνωμοσύνης για όλα όσα κάνουν καθημερινά για τα παιδιά και με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και προσωπικά η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους των εργαζομένων της Μονάδας, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για «υγεία» και «αγάπη», ενώ παράλληλα για ακόμα μια χρονιά δόθηκαν δωροεπιταγές για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

«Η συνάντησή μας αυτή οργανώθηκε από την πλευρά μας για να μπορέσουμε να σας ευχηθούμε για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, να σας ευχαριστήσουμε για την ανεκτίμητη συμβολή σας στον κοινό μας αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους και να σας εκφράσουμε την εκτίμησή μας για το σημαντικό έργο που επιτελείτε. Ένα έργο που αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας γίνεται ακόμα πιο πολύτιμο για τα παιδιά και το Νοσοκομείο μας με τις  μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν.

Τόσο εσείς, όσο και οι συνάδελφοί σας, είστε στυλοβάτες του Νοσοκομείου μας και γίνεστε μαζί με τους γιατρούς μας, τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου και τους κοινωνικούς λειτουργούς μας η δεύτερη οικογένεια των μικρών μας ασθενών καθ’όλη την σκληρή μάχη τους με τον καρκίνο. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στα παιδιά, στους γονείς και σε εσάς, να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στη δύσκολη και ιερή αποστολή σας» είπε συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στο προσωπικό της Μονάδας.

 «Χρόνια Πολλά με υγεία!  Του χρόνου ελπίζω οι συνθήκες να επιτρέψουν να είμαστε μαζί και από κοντά!  Κυρία Βαρδινογιάννη σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για όλα όσα κάνετε για την Μονάδα.  Η αγάπη και η φροντίδα σας για το κάθε τι είναι πραγματικά πολύτιμες στον αγώνα παιδιών, γονιών, γιατρών και νοσηλευτών!  Σας ευχαριστούμε για όλα» είπε ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Τους νοσηλευτές εκπροσώπησε η κυρία Τριάδα Μωραίτη, υπεύθυνη νοσηλεύτρια Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών:  «Εκ μέρους των νοσηλευτών θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας εκφράσουμε τις ευχές μας.  Ευχή όλων μας οι μικροί ασθενείς μας να γυρίσουν στα σπίτια τους υγιείς και να τελειώσει αυτή η δυσκολία που περνούν!».

Εκπροσωπώντας το προσωπικό καθαριότητας της Μονάδας, η κυρία Σοφία Γεωργιάδου τόνισε:  «Σας μεταφέρω τις ευχαριστίες και τις ευχές του προσωπικού καθαριότητας!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

Εκ μέρους του προσωπικού φύλαξης μίλησε η κυρία Σπυριδούλα Καραγιάννη στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές:  «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας.  Μας θυμάστε πάντα!  Σας ευχόμαστε όλοι να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία!».

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Ευφροσύνη Βλαχιώτη:  «Κυρία Βαρδινογιάννη είστε πρότυπο γυναίκας και μητέρας, μα κυρίως είστε πρότυπο αγωνίστριας, όπως αγωνιστές είμαστε και όλοι εμείς οι νοσηλευτές στο πλευρό των παιδιών.  Σας ευχαριστώ για τη στήριξη εκ μέρους όλων μας.  Είναι πραγματικά πολύτιμη!  Θα ήθελα να σας μεταφέρω ευχές υγείας και αγάπης από όλο το Νοσοκομείο!»

Από το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Συμβουλευτική Επιτροπή του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας του Σωματείου κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου και οι κυρίες Καίτη Μεταξωτού, Ντόρα Δημοπούλου, Ελένη Σαμαρά, Μελίνα Δασκαλάκη, Νάσια Παναγιωτάκη-Θανοπούλου και Ρίτα Μωραιτάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ