Χανιά: Ομολογία για την επίθεση με σπρέι εναντίον 19χρονης

Ομολόγησε ο δράστης της επίθεσης στη 19χρονη στην Κίσαμο, στα Χανιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 56χρονος που αναγνωρίστηκε από τη 19χρονη ως ο δράστης της επίθεσης εναντίον της, κατά την οποία της ψέκασε με σπρέι τα μάτια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.

Η επίθεση έγινε σε περιοχή της Κισάμου όπου μένουν τόσο το θύμα όσο και ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 56χρονος υπέδειξε ένα σπρέι χώρου ως το μέσο της επίθεσης ενώ ζήτησε και συγγνώμη από την 19χρονη η οποία τον αναγνώρισε ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Xανιά Επίθεση 18χρονη

Χανιά: Η κατάθεση της 19χρονης για την επίθεση

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το πλέον σοκαριστικό είναι πως, όπως υποστήριξε η 19χρονη στην κατάθεση της, αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης μπήκε μπροστά της και την κοίταξε στα μάτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα που είναι σπουδάστρια ανέφερε πως έχει δει κάποιες φορές τον 56χρονο από μακριά, καθώς μένουν στην ίδια περιοχή, αλλά δεν γνωρίζονταν.

Από την επίθεση, η 19χρονη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην όραση και την παρακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου Χανίων.

Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στα Χανιά, εξιχνιάστηκε λίγες μόνο ώρες μετά την καταγγελία της 19χρονης χάρη στην άμεση κινητοποίηση των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Κισάμου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ