Αναστάτωση στα Χανιά: Έκανε κατά λάθος την τρίτη δόση του εμβολίου

«Αλαλούμ» στα Χανιά με την 3η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Πολίτες έλαβαν SMS με λανθασμένη ενημέρωση για να κλείσουν το ραντεβού τους, ώστε να κάνουν την τρίτη δόση, χωρίς ωστόσο να ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες των ανοσοκατεσταλμένων.

Μια τέτοια περίπτωση, μάλιστα, παρουσίασε την Πέμπτη και το flashnews.gr. Συγκεκριμένα, εργαζόμενη σε ιδιωτικό φορέα υγείας στα Χανιά έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας SMS, για να μεταβεί το πρωί της Τετάρτης σε εμβολιαστικό κέντρο και να κάνει την 3η δόση του εμβολίου. Η κα. Λ.Β. πήγε και έκανε την “αναμνηστική”, όπως λέγεται, δόση και εν συνεχεία έμαθε ότι ήταν περιττό.

ΔΟΣΗ-ΕΜΒΟΛΙΟ

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η ίδια εξεπλάγη με αυτή την εξέλιξη, αν και γνωρίζει ότι δεν αποτελεί κάτι το οποίο θα επηρεάσει την υγεία της. Μάλιστα, είχε τις παρενέργειες της δεύτερης απλά σε πιο ήπια μορφή.

ΔΟΣΗ-ΕΜΒΟΛΙΟ

Η εργαζόμενη, ταυτόχρονα, ανέφερε ότι τόσα πρόσωπα από το περιβάλλον της όσο και συνάδελφοί της έχουν λάβει το ίδιο μήνυμα, χωρίς να υφίσταται λόγος να κάνουν, τη δεδομένη περίοδο τουλάχιστον, την τρίτη δόση, ωστόσο, επειδή υπήρχε το προηγούμενο της δικής της περίπτωσης, εκείνοι δεν το έκαναν.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.