Χαμός σε πτήση προς το Ηράκλειο με μεθυσμένες τουρίστριες – Έβριζαν επιβάτες, έφτυναν και δάγκωσαν αστυνομικό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο με πρωταγωνίστριες δύο τουρίστριες, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Ιρλανδίας, που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όχι μόνο έβριζαν άλλους συνεπιβάτες και έφτυσαν τους αστυνομικούς κατά την προσαγωγή τους, αλλά η μία δάγκωσε έναν από αυτούς στο χέρι.

Όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της, η οποία είχε και ένα μωρό ενός έτους στην αγκαλιά της.

Οι δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια της πτήσης έβριζαν τους υπόλοιπους συνεπιβάτες και τους ενοχλούσαν, ενώ δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις του πληρώματος.

Κατά την προσαγωγή τους, έβριζαν, έφτυναν και απωθούσαν με τα χέρια τους τους αστυνομικούς και δεν ακολουθούσαν τις εντολές τους.

Επιπλέον, η 24χρονη προσπάθησε να τρέξει έχοντας στην αγκαλιά της το παιδί της, προς τον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου θέτοντας τόσο εκείνη όσο και το ίδιο σε κίνδυνο.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να την ηρεμήσουν, δάγκωσε έναν στο χέρι.

Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ