Χαλκιδική: Ηχητικό ντοκουμέντο από τον καβγά και τη δολοφονία με τσεκούρι – «Θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα»

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του άγριου καβγά που οδήγησε στη δολοφονία του 53χρονου άνδρα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Η δολοφονία συνέβη την περασμένη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, όταν δύο αδέλφια αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν στο σπίτι του 53χρονου, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο 47χρονος επιτέθηκε στον 53χρονο, χτυπώντας τον με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα. Κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας, ο 53χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή και υπέκυψε. Τα μέλη των δύο οικογενειών είχαν προσωπικές διαφορές, καθώς ο ένας εκ των δύο δραστών διατηρούσε σχέση με την κόρη της δεύτερης οικογένειας.

Τα δυο αδέλφια εκτός από το χτύπημα που επέφεραν με τσεκούρι στον 53χρονο, επιτέθηκαν και στα δυο παιδιά του. Συγκεκριμένα μαχαίρωσαν τον 24χρονο γιο και χτύπησαν την 18χρονη κόρη. Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το ηχητικό ντοκουμέντο: «Καραμπίνα, φέρε την καραμπίνα»

Η εκπομπή TLive παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά των δύο οικογενειών, που είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Ανατριχιάζουν τα ουρλιαχτά και οι φωνές που ακούγονται, όταν πια τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά έξω από το σπίτι του 53χρονου.

«Φύγε, φύγε!», ακούγεται να λέει μια φωνή ενώ ένας άλλος άνδρας απειλεί «πες του να τα μαζέψει και να φύγει, θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα». Την ίδια ώρα, μια άλλη ανδρική φωνή ακούγεται να φωνάζει «καραμπίνα, φέρε την καραμπίνα».

«Φύγε μέσα» απαντά κάποιος άλλος ενώ γυναικείες φωνές ακούγονται να τους λένε να ηρεμήσουν. «Εμένα όταν με βλέπεις και θέλω να φύγω δεν θα με σταματάς. Δυο μπουνιές πήγα να σου δώσω στα μούτρα», λέει ένας άνδρας. «Δεν θέλω να φύγεις» ακούγεται άλλη φωνή και εκείνος απαντά «δεν θα με κρατάς».

«Μην μιλήσεις… άφησέ τον» και «βούλωσέ το, μάνα», ακούγονται στη συνέχεια.

Το ηχητικό ντοκουμέντο κλείνει με ουρλιαχτά και κραυγές απόγνωσης. Πιθανόν πρόκειται για τη στιγμή που ο 47χρονος χτυπάει τον 53χρονο με το τσεκούρι.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ