Χαλκιδική: Άγρια δολοφονία 53χρονου με τσεκούρι

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 20 Οκτωβρίου στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, με κατάληξη τη δολοφονία ενός 53χρονου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο άτομα ηλικίας 27 και 47 ετών πήγαν στο σπίτι του 53χρονου, ο οποίος βρισκόταν με τον 24χρονο γιο του και την 18χρονη κόρη του.

Ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε την 18χρονη, με την οποία φαίνεται να γνωρίζονταν.

Την ίδια ώρα ο 47χρονος επιτέθηκε με το τσεκούρι στον 53χρονο, χτυπώντας τον με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να καταλήξει έπειτα από λίγο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ο 27χρονος και ο 47χρονος και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, απ’ όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν ξανά στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, ανθρωποκτονία από πρόθεση και σωματικές βλάβες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ