Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Σε χειρουργική επέμβαση λόγω προβλήματος στο διάφραγμά του υπεβλήθη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο νικητής του πρώτου Survivor, γνωστός και ως «Ντάνος», πριν από έναν μήνα ξεκίνησε τα γυρίσματα για ταινία που ετοιμάζει και κατά την διάρκειά τους, τραυματίστηκε.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο με σκοπό την αποκατάσταση του τραυματισμού του, διαπιστώθηκε πως είχε και ένα πρόβλημα στο διάφραγμα, με την χειρουργική επέμβαση να πραγματοποιείται χθες.

«Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του, αλλά η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή του ANT1.

Και συνέχισε: «Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ