Χαλκίδα: 5χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά – “Έτρεμε δεν μπορούσε να ανοίξει τα δάκτυλά του”

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού που έπαθε ηλεκτροπληξία, όταν ακούμπησε μία κολώνα φωτισμού ενώ βρισκόταν σε παιδική χαρά στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Η μητέρα του μίλησε στο Star και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

“Πάω κοντά του, μουδιασμένα τα χέρια του, έτρεμε δεν μπορούσε να ανοίξει τα δάκτυλά του και μου έδειξε μετά την κολώνα μου λέει ότι ακούμπησε εκεί… Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει, έτρεμαν τα δόντια του”, ανέφερε αρχικά η μητέρα του 5χρονου.

Η γυναίκα είδε το παιδί της πεσμένο στο έδαφος να τρέμει λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που, όπως καταγγέλλει, το ηλεκτρικό ρεύμα το κεραυνοβόλησε σε παιδική χαρά στη Χαλκίδα, το βράδυ της Παρασκευής.

Η μητέρα του, που καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο μαζί με άλλες μητέρες, έτρεξε έντρομη στο σημείο οπού ήταν πεσμένο το παιδί της.

“Εκείνη την ώρα προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Του δίνω λίγο νερό, το παίρνω, το βουτάω μαζί με τον άλλο μου τον γιο και τον φέρνω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα”, περιγράφει η μητέρα του 5χρονου.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία, πήγαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή. Η Δήμαρχος καταγγέλλει συνεχείς βανδαλισμούς της παιδικής χαράς. Την ίδια στιγμή γίνεται έρευνα για το περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ