Χαϊδάρι: «Μην φωνάζεις, θα σε μαχαιρώσω» – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης που κατήγγειλε τον 22χρονο για απόπειρα αρπαγής

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης, την Κυριακή στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 16χρονη κατήγγειλε ότι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της νωρίς το πρωί, σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο και κατέβηκε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος την χτύπησε και προσπάθησε με την βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο. Το κορίτσι αντιστάθηκε, την ώρα της πάλης έπεσαν στο έδαφος τα σκουλαρίκια που φορούσε, ενώ ο δράστης τα άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 22χρονος, ενώ διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον πατέρα του. Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, ο πατέρας επιβεβαίωσε ότι ο γιος του ήταν εκείνος που χρησιμοποιούσε το όχημα την επίμαχη ώρα. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κι άλλη φορά τις αρχές, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σήμερα, ο 22χρονος οδηγήθηκε απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυρίστηκε πως γύρω στις 06:30 το πρωί της περασμένης Κυριακής γυρνούσε από νυχτερινή διασκέδαση με τους φίλους του, όπως και η 16χρονη.

Όπως φέρεται να είπε, είχε χάσει τον δρόμο και γι’ αυτό ρώτησε την κοπέλα πώς θα μπορέσει να βγει στον κεντρικό δρόμο για να επιστρέψει στην Ελευσίνα. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τον 22χρονο, φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε, παρεξήγησε την κίνησή του και τον έβρισε χυδαία. Τότε εκείνος της έδωσε ένα χαστούκι, για το οποίο και μετανιώνει, όπως είπε. Επικαλέστηκε, δε και την ιατροδικαστική έκθεση.

Τελικά, ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας.

Τι είπε ο πατέρας της 16χρονης για την επίθεση – «Μην φωνάζεις, θα σε μαχαιρώσω»

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 16χρονης, ο οποίος περιέγραψε τα όσα πέρασε η κόρη του, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Όπως είπε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, μιλούσε με μια φίλη της και κανόνισε να βρεθούν στη μέση της διαδρομής από τα σπίτια τους για να της δώσει κάτι.

Στην πλατεία που συναντήθηκαν τα δύο κορίτσια παρατήρησαν έναν νεαρό, ο οποίος όμως έκανε πως μιλούσε το τηλέφωνο και δεν του έδωσαν σημασία. Όταν απομακρύνθηκε λίγο η 16χρονη, ο 22χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να την αρπάξει.

«Της επιτέθηκε, την τράβηξε και την άρπαξε από τα μαλλιά. Η κόρη μου άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Της έκλεισε το στόμα και της είπε “μην φωνάζεις, θα σε μαχαιρώσω”. Η κόρη μου κατάφερε να τον χτυπήσει στα γεννητικά του όργανα και του ξέφυγε, τρέχοντας προς την πλατεία. Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και βγήκε να δει τι συμβαίνει», είπε ο πατέρας.

Το κορίτσι μπήκε μέσα στο σπίτι του γείτονα για να σωθεί, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της που είχε ακούσει τις φωνές της και ο γείτονας έτρεξαν να ακολουθήσουν ένα σκούρο αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο κι έτσι η πρώην σύζυγός μου και ο γείτονας κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, έδωσαν τα στοιχεία, περιέγραψαν τον δράστη και γύρω στις 12 το μεσημέρι η αστυνομία τον εντόπισε στην Ελευσίνα και τον συνέλαβε», συνέχισε ο πατέρας της ανήλικης. «Το παιδί είναι χάλια, δεν μπορεί να κοιμηθεί», είπε, στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ