Χαϊδάρι: «Μου φώναζε “μην μιλάς, θα σε μαχαιρώσω”» – Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα απόπειρας αρπαγής

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε ένα σχολικό πάρτι για μια 16χρονη στο Χαϊδάρι, η οποία καθώς επέστρεφε σπίτι της ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο.

Γύρω στις 06:30 το πρωί της Κυριακής ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θα πάει στη φίλη της που μένει κοντά για να της δώσει ένα φάρμακο. Η μητέρα της περιγράφει στο Mega τις στιγμές τρόμου που έζησε η 16χρονη: «Βγήκε από το σπίτι με τις παντόφλες για να της δώσει ένα φάρμακο. Μετά από λίγη ώρα ακούω τη μικρή να ουρλιάζει. Βγήκα στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω το όνομά της, έφτασα μέχρι τον επάνω δρόμο. Η μικρή είχε μπει για να σωθεί στο σπίτι ενός γείτονα που είχε ακούσει κι αυτός τις φωνές της».

Η 16χρονη περιέγραψε στη μητέρα της ότι ένας άντρας βρισκόταν μέσα σ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο στη γωνία. Ο δράστης που παρακολουθούσε την ανήλικη, όταν την είδε να επιστρέφει στο σπίτι της από τη φίλη της όπου είχε πάει, βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε από πίσω, την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε: «Μην ουρλιάζεις θα σε σκοτώσω».

«Προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο, εκείνη άρχισε να τον χτυπάει κι από την πάλη έσπασε το νύχι της ως τη ρίζα. Εκείνος της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά της. Το παιδί μου του έδωσε δυο κλωτσιές στα γεννητικά όργανα, εκείνος έπεσε κάτω κι έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι του γείτονα και να σωθεί», είπε η μητέρα της ανήλικης.

«Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς.

Η μητέρα, όπως περιέγραψε στο Mega, πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με την συναίνεσή του, ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ