Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδρασή του για την απομάκρυνση της μικρής Λυδίας από την Αλόννησο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

8150442

Στις Φιλιππίνες πήγαν η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς με την Λυδία, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν με αυτήν την απόφαση δείχνουν πως θέλουν η μικρή να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μακριά από ότι θυμίζει τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Απρόσμενη ήταν η εξέλιξη αυτή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr , «πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Η  Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδελφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν.

Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

Exit mobile version