Ατύχημα στο Allou Fun Park: “Δεν σηκωθήκαμε όρθιοι” ξεκαθαρίζει η 21χρονη που βγήκε από την Εντατική

Ξεκάθαρη ότι κανείς δεν σηκώθηκε όρθιος κατά τη διάρκεια της βόλτας με το τρενάκι στο Allou Fun Park, εμφανίστηκε η 21χρονη Αγγελική, μία εκ των τεσσάρων τραυματιών.

Η νεαρή γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα. Σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο νοσοκομείου για να συνεχίσει τη νοσηλεία της.

Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και πλέον οι γονείς της αισιοδοξούν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για το παιδί τους.

Η ίδια μίλησε στο LIVE NEWS και περιέγραψε τα τραύματά της και τα όσα έγιναν στο ατύχημα με το τρενάκι.

“Αναρρώνω. Έχω χτυπήσει τα πλευρά μου, τα χέρια τα πόδια. Πιο σοβαρά είναι ο θώρακας, οι πνεύμονες και τα τέσσερα σπασμένα πλευρά που έχω”, είπε αρχικά η 21χρονη.

Όπως είπε, το ατύχημα έγινε “στη δεύτερη διαδρομή. Από εκεί και μετά δε θυμάμαι κάτι. Δεν υπήρχε άλλο βαγόνι μπροστά μας. Το τρενάκι δεν έχει ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε”.

Ξεκαθάρισε ότι κανείς από την παρέα της δεν σηκώθηκε όρθιος κατά τη διάρκεια της διαδρομής. “Δεν σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Και να θέλαμε να σηκωθούμε για κάποιον λόγο, είναι αδύνατον, δεν γίνεται”, είπε χαρακτηριστικά η 21χρονη.

Όπως λέει, δεν έχει μνήμες από το ατύχημα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ