Allou Fun Park: ΒΙΝΤΕΟ με τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα—«Τα παιδιά δεν ήταν όρθια»

Βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα στο τρενάκι στο Allou Fun Park, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Μία 21χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ καθώς φέρει κακώσεις στον θώρακα, ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα, αλλά έχει σταθεροποιηθεί και μία 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική.

Ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

“Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, το νερό πετάχτηκε με πολύ πίεση, δεν ακούσαμε φωνές παιδιών και σκεφτήκαμε ότι είναι άδειο”, είπε η αυτόπτης μάρτυρας που τράβηξε το βίντεο. Η ίδια έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες, καθώς είναι μαία.

“Η Αγγελική όπως πετάχτηκε χτύπησε πάνω σε ένα κουτί. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί που βρισκόμασταν. Εκεί που καθόμασταν βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια, που άκουσα, τα παιδιά ήταν καθισμένα”, είπε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τις εικόνες μετέδωσε το Mega. Είναι οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο τρενάκι.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη αναστάτωση ενώ κάποιοι φαίνονται να σκύβουν για να δουν πίσω από τος θάμνους το τι συνέβη. “Ωχ, τα παιδιά, τα παιδιά”, ακούγεται να λέει μία γυναίκα με αγωνία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ