Ατύχημα στο Allou Fun Park: Άδειασε το νερό από το τρενάκι μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ατύχημα που συνέβη στο Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. 

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο LIVE NEWS: “Έχει προκύψει ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού από το αυλάκι σε 30  δευτερόλεπτα, εκεί όπου εκσφενδονίστηκαν τα παιδιά”.

Έτσι το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού είχε την μέγιστη ταχύτητα, και στην στροφή εκσφενδονίστηκαν τα παιδιά.

“Η βλάβη στην αντλία, έχει σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων, το βασικό ερώτημα εδώ είναι λοιπόν, και οι αισθητήρες αυτοί είχαν μπλακ-ουτ, δούλεψαν τελικά; Εάν δούλεψαν οι αισθητήρες δούλεψαν και δεν τους άκουσε κανείς;”, συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Επιπλέον τίθεται το ερώτημα και να ακούγονταν οι αισθητήρες, είναι επαρκής ο χρόνος των 30 δευτερολέπτων ώστε να αντιδράσει ο χειριστής του παιχνιδιού;

Ακόμη ένα βασικό στοιχείο είναι ότι στη διάρκεια των ερευνών ο πραγματογνώμονας ζήτησε από τους υπεύθυνους να παραδώσουν το βιβλίο συντηρήσεως του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτοί απάντησαν ότι δεν υπάρχει βιβλίο συντηρήσεων αλλά μία ηλεκτρονική καταγραφή αρχείου συντήρησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα τι περιλαμβάνουν οι ηλεκτρονικές καταγραφές για το επίμαχο παιχνίδι.

Σχετικά με τις καταγραφές του βιντεοληπτικού υλικού, αμφισβητείται επίσης, το επιχείρημα της εταιρείας ότι έχει λήξει εδώ και μήνες η σύμβαση με τον φωτογράφο που τραβάει τις φωτογραφίες.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ