Άνω Λιόσια: «Θα παλέψεις ή θα μου τα δώσεις όλα;» – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από ληστεία σε φαρμακείο

Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία που συνέβη σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι ληστές έφτασαν στο κατάστημα με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο πάρκαρε απ’ έξω. Οι δύο δράστες βγήκαν με γρήγορες κινήσεις και εισέβαλαν στο φαρμακείο.

Ο ένας κρατούσε μαχαίρι, ενώ ο άλλος απειλούσε να βγάλει ένα όπλο, προκειμένου να ακινητοποιήσει πελάτες και υπαλλήλους και να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο. «Να βγάλω το όπλο. Να βγάλω το όπλο;», έλεγε ο δεύτερος ληστής, σύμφωνα με τον υπάλληλο του μαγαζιού.

Ο ένας πήγε κατευθείαν προς το ταμείο και ο δεύτερος είχε το χέρι του μέσα σε τσάντα. Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που μετέδωσε το mega, ακούγεται να απειλεί πως θα βγάλει όπλο αν φέρουν αντίσταση.

«Μόλις κόντευε στο ταμείο, μου λέει: ‘Θα παλέψεις ή θα μου τα δώσεις όλα;’. Κάνουμε στην άκρη, σκεφτόμουν πως ήταν το φαρμακείο με άτομα και του λέω: ‘Πέρνα’. Ο άλλος επέμενε από πίσω: ‘Να βγάλω όπλο; Να βγάλω όπλο;’ Σε μια φάση του λέω: ‘Τι όπλο να βγάλεις; Πάρτε τα όλα, τα πήρατε όλα, φύγετε’», δηλώνει ο υπάλληλος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αφού τελειώνουν με τα χαρτονομίσματα, οι δράστες αρχίζουν να μαζεύουν και τα κέρματα. «Πήρε τα χαρτονομίσματα που είχαμε στο ταμείο μέχρι εκείνη την ώρα. Τον φωνάζει από μέσα, όπως βλέπετε και στα πλάνα, αδειάζει και τα ψηλά στην τσάντα. Ο από μέσα φωνάζει: ‘Πάρε και το κινητό, πάρε και το κινητό’, δεν μου το πήρε το κινητό. Όταν έφυγε μου λέει: ‘Δεν σου παίρνω ούτε το κινητό, ούτε τίποτα, μη φωνάξεις την αστυνομία’. Ήταν επιθετικοί», λέει ο υπάλληλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν οι ίδιοι που είχαν μπουκάρει πριν από τρεις ημέρες πάλι στην περιοχή Άνω Λιόσια σε ένα βενζινάδικο, πριν από μία εβδομάδα στο Μενίδι σε άλλο φαρμακείο. Ήταν οι ίδιοι με το ίδιο κόκκινο αυτοκίνητο που κυκλοφορούσαν, αλλά από ό,τι μου έχει πει η αστυνομία μετά από συμβάν εδώ στο φαρμακείο, το παρατήσαν στο Μενίδι».

Οι δύο δράστες που είναι γνωστοί στις Αρχές έχουν κυρίως έδρα το Μενίδι, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες ληστείες με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ