Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Κάθειρξη 5 ετών για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη

Ένοχο κατά πλειοψηφία (4-3) για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013 έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης ζήτησε ο εισαγγελέας – «Διαταραγμένη προσωπικότητα»

Της Άννας Κανδύλη 

Στον 70χρονο μουσικό, ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδονται, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών (πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών) ενώ του αναγνωρίστηκαν- παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση- και δύο ελαφρυντικά: του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης. Οι τρεις ένορκοι που μειοψήφισαν είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Νέα διακοπή στη δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Παρατείνεται η προσωρινή κράτησή του

Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου ο μουσικός επιστρέφει στη φυλακή, όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος και για άλλη υπόθεση, η οποία αφορά τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Η δίκη του γι’ αυτή την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ