Νέα διακοπή στη δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Παρατείνεται η προσωρινή κράτησή του

Εκ νέου διακοπή της δίκης του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για τις τέσσερις καταγγελίες βιασμού ανηλίκων κοριτσιών, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η δίκη διακόπηκε για τις 22 Δεκεμβρίου, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης του πρώην ντράμερ για ακόμη έξι μήνες.

Πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης για την οποία κατηγορείται ο μουσικός, η εκδίκαση της οποίας ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου. Για την πρώτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 6χρονης έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12 έτη κάθειρξης και τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά όπως έγραψε το dikastiko.gr τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης άλλων τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, την περίοδο 2007- 2015. Όπως προκύπτει μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και άλλων μαρτύρων, ο μουσικός, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των ανήλικων, ικανοποιούσε πάνω στα παιδικά κορμάκια τους τις αρρωστημένες ορέξεις του επί σειρά ετών. Μέχρι που αυτά βρήκαν το κουράγιο και περιέγραψαν τι συνέβαινε.

Ο ίδιος αρνείται όσα του αποδίδονται διατεινόμενος ότι επρόκειτο για τυχαία αγγίγματα, που τα θύματα παρεξήγησαν. Όπως, όμως, αναφέρεται και στην εισαγγελική πρόταση, «οι καταγγελίες σε βάρος του είναι πολλές και, μάλιστα, συγκλίνουσες μεταξύ τους, οι οποίες δεν προέρχονται μόνο από τα ανήλικα θύματα αλλά κι από τρίτους ενήλικες, τους γονείς των παιδιών, που υπήρξαν μάρτυρες περιστατικών, τα οποία όμως τότε, λόγω της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, δεν μπόρεσαν να ερμηνεύσουν σωστά και να αντιδράσουν ανάλογα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ