Στην αντεπίθεση η Δώρα Χρυσικού – Κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της

Στην αντεπίθεση πέρασε η Δώρα Χρυσικού καθώς το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της για ψευδή καταμήνυση εναντίον της και για ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Δώρα Χρυσικού μπαίνει πιο δυναμικά στη διαμάχη μεταξύ της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη.

Σημειώνεται ότι η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς είναι τα δύο πρόσωπα που στάθηκαν από την αρχή στο πλευρό της Ζέτας Δούκα στη δικαστική διαμάχη της με τον σκηνοθέτη.

«Είμαι καλά. Απλώς εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια. Δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση και αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία.

Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια» τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ