Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη τους

Στο Πταισματοδικείο βρέθηκε σήμερα η Ζέτα Δούκα μαζί με τον δικηγόρο της για να καταθέσει εκ νέου σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ενώ κλήθηκε επίσης και να παρέχει έγγραφες εξηγήσεις για τα όσα κατηγορεί τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος της έκανε μήνυση. Η ηθοποιός από την πλευρά της έχει ήδη απαντήσει με μήνυση για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Σε δηλώσεις της η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι εδώ με διπλή ιδιότητα. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατόν. Είμαι πολύ ανεβασμένη, όπως με βλέπετε».

Για το αν υπάρχει πρόθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά ήταν ξεκάθαρη: «Από τη δική μας την πλευρά όχι». Για το γεγονός ότι Γιώργος Κιμούλης θα επιστρέψει θεατρικά θέλησε απλά να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

«Είναι οι μάρτυρες εδώ, οι οποίοι είναι αυτόπτες. Τα έχουμε ζήσει αυτά που καταθέτουμε κι είναι άλλοι μάρτυρες, οι οποίοι τα έχουν ακούσει από εμένα. Λέμε, πρεσβεύουμε την αλήθεια κι είμαι εδώ. Να την υποστηρίξουμε» πρόσθεσε η Ζέτα Δούκα. Στα δικαστήρια βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Χριστίνα Αλεξανιάν για να καταθέσουν στην υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη.

 

«Πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν»

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος θέλησε να μιλήσει για τις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη του πελάτη του. «Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση.

Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη.

«Το ότι η διάθεση της Ζέτας Δούκα ήταν ανεβασμένη και το γεγονός ότι δεν θέλει να βρει εξωδικαστικώς είναι δικαίωμά της. Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κυρίας Ζέτας Δούκα εναντίον μας» συμπλήρωσε ο κ. Καπερνάρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ