Άνω Λιόσια: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο σεκιουριτάς που δέχτηκε άγρια επίθεση από ληστές

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 54χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από ληστές στα Άνω Λιόσια. Το περιστατικό συνέβη έξω από φωτοβολταϊκό πάρκο όταν οι δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο υπάλληλο προκειμένου να κλέψουν χαλκοσωλήνες.

Ο 54χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριασίου σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται διαρκώς, σύμφωνα με το MEGA.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν. Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.

Τι καταγγέλλει ο γιος του 54χρονου σεκιουριτά

Ο γιος του 54χρονου καταγγέλλει ότι το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχε προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως κανείς δεν είδε το τζιπάκι με τον χαλκό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, καθώς δεν υπήρχαν ούτε κάμερες ασφαλείας, ούτε κινητά τηλέφωνα προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο.

Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλους χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ