Αξιωματικός με… γαλόνια στη διακίνηση ναρκωτικών – Eικόνες από το πάρτι σε βίλα στην Μύκονο

Στις αρχές Ιουλίου, σε μια πολυτελή βίλα στην Μύκονο, περίπου 200 άτομα χόρευαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής. Μεταξύ των πελατών που πλήρωσαν είσοδο για να πάρουν μέρος στο πάρτι ήταν και αστυνομικοί της Ασφάλειας που βρίσκονταν σε μυστική αποστολή. Με προσοχή παρατηρούσαν τις κινήσεις των θαμώνων και, όταν έκριναν πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, απαίτησαν από τον dj του πάρτι να σταματήσει τη μουσική και άμεσα άρχισαν τον σωματικό έλεγχο των παρευρισκομένων. Τα ευρήματά τους επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους, καθώς διαπίστωσαν ότι κάποιοι είχαν εκμεταλλευτεί το πάρτι στη βίλα της Μυκόνου για να στήσουν ένα μικρό «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών. Συνολικά, εντόπισαν 60 γραμμάρια κοκαΐνης, 20 γραμμάρια χασίς, χάπια ecstasy, LSD και μεθαμφεταμίνη και συνέλαβαν τους κατόχους των ναρκωτικών.

Πιθανότητα από αυτό το πάρτι να ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 39χρονου μόνιμου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας. Την περασμένη Τρίτη, 11 Ιουλίου, μετά από έφοδο των αστυνομικών, στο σπίτι του αξιωματικού στον Αγιο Παντελεήμονα βρέθηκε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ο 39χρονος διακινούσε τις παράνομες ουσίες σε πάρτι που διοργανώνονταν στη Μύκονο και στην Αττική. Συγκεκριμένα, στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με 5,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 24 συσκευασίες με 51,1 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 32 συσκευασίες με 29,4 γραμμάρια MDMA, 29 συσκευασίες με 37,9 γραμμάρια μεφεδρόνη, 2 συσκευασίες με κεταμίνη, 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας και 332 δισκία ecstasy.

Ακόμη βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο 39χρονος είχε φροντίσει να λάβει και τα μέτρα του, καθώς είχε τοποθετήσει στο σπίτι του συνολικά τέσσερις κάμερες, ώστε να είναι προετοιμασμένος για ενδεχόμενη έφοδο των αστυνομικών. Ωστόσο, οι καλά εκπαιδευμένοι άνδρες της Δίωξης τον αιφνιδίασαν και πλέον ο 39χρονος, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Εμποροι και πελάτες

Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν μέσα από την έρευνά τους να εντοπίσουν τους εμπόρους που προμήθευαν τα ναρκωτικά στον 39χρονο. Αντίστοιχη έρευνα, όμως, γίνεται και για τους πελάτες, στους οποίους ο ίδιος πωλούσε τα ναρκωτικά. Και δεν αποκλείεται η έρευνα να οδηγήσει και σε γνωστά ονόματα της νυχτερινής Αθήνας και της διοργάνωσης πάρτι, τόσο στο Νησί των Ανέμων όσο και στην πρωτεύουσα. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι σε αυτά τα πάρτι είναι εύκολο κάποιος να βρει οποιοδήποτε είδος ναρκωτικών θέλει, αρκεί να έχει τις κατάλληλες γνωριμίες. Φαίνεται ότι τόσο ο 39χρονος όσο και κάποιες επαφές του ήταν υπό στενή παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα. Και η σύλληψή του ίσως να είναι μόνο η αρχή για την εξάρθρωση ενός μεγαλύτερου εγκληματικού δικτύου.

Εις βάρος του 39χρονου αξιωματικού, ο οποίος εργάζεται ως νοσοκόμος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία δύο χρόνια είχε απασχολήσει ξανά για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για άλλο παράπτωμα.

Ο 39χρονος ήταν γνωστός θαμώνας των πάρτι που διεξάγονταν σε κλαμπ αλλά και σε βίλες στη Μύκονο και στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που κινείται στις «παρυφές» της κοσμικής ζωής.

Κάτι τέτοιο δείχνουν και οι φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες μαρτυρούν την τακτική του παρουσία σε πάρτι και εκδηλώσεις. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες του δίπλα σε διασημότητες, όπως η νικήτρια παλαιού διαγωνισμού της Eurovision, Κοντσίτα. Λίγοι γνώριζαν ότι σε κάποια από αυτά τα πάρτι διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με αξιωματικούς της Δίωξης. Τις τελευταίες ημέρες τα ίχνη του είχαν χαθεί, ενώ και η παρουσία του στα social media είχε περιοριστεί σημαντικά. Ισως να είχε αντιληφθεί ότι είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του…

Δείτε το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ