Νέα Μάκρη: Τουλάχιστον 3 λεπτά έμεινε η 10χρονη στον πάτο της πισίνας – Πώς συνέβη η τραγωδία

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Νέα Μάκρη όπου μία 10χρονη πνίγηκε σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών, όπου παραθέριζε, το απόγευμα της Κυριακής.

Το κορίτσι έπαιζε με φίλο του κοντά στην πισίνα, ενώ η μητέρα της φόρτωνε τα πράγματά τους στο αυτοκίνητο για να φύγουν. Κάποια στιγμή στο πλαίσιο του παιχνιδιού, η 10χρονη πέταξε τη μάσκα της στο νερό και βούτηξε για να την πιάσει. Έμεινε, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, τουλάχιστον τρία λεπτά στον πάτο της πισίνας.

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα, στο Κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο όπου πνίγηκε το παιδί υπήρχαν δύο ιδιώτες γιατροί και ένας κύριος που γνώριζε παροχή Πρώτων Βοηθειών και οι τρεις έκαναν εναλλάξ κύκλους ΚΑΡΠΑ.

«Προσπαθούσαμε να βγάλει το κορίτσι γαστρικό υγρό» είπε ο ένας από τους δύο γιατρούς και πρόσθεσε ότι έπειτα από 12 λεπτά έφτασαν στο σημείο δύο μηχανές του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το κορίτσι, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ