Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Πνίγηκε 10χρονο παιδί σε πισίνα

Νέα τραγωδία με πνιγμό ανηλίκου. Ένα 10χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του, όταν πνίγηκε σε πισίνα σε συγκρότημα κατοικιών στη Νέα Μάκρη, αργά το απόγευμα της Κυριακής (16/7). Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας ιδιώτης γιατρός που βρισκόταν στο σημείο αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Μάλιστα, ο γιατρός έκανε ΚΑΡΠΑ στην ανήλικη, έως ότου φτάσουν στο σημείο δύο μηχανές του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες, η 10χρονη δεν ανταποκρινόταν.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κι άλλες προσπάθειες να το επαναφέρουν στην ζωή. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς το παιδί είχε εκπνεύσει.

Στο σημείο όπου συνέβη η τραγωδία έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, που θα διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Μόλις χθες το απόγευμα, ένα 6χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του στην παραλία Μεγάλο Καβούρι. Το παιδί, που εντοπίστηκε πεσμένο μπρούμυτα στη θάλασσα, εντόπισαν λουόμενοι και ο ναυαγοσώστης προσπαθούσε για αρκετή ώρα να το επαναφέρει, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Το παιδάκι κατέληξε, αν και δύο γιατροί που βρίσκονταν στην παραλία έσπευσαν, επίσης, να βοηθήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ