Ανδραβίδα: «Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια ο 31χρονος πιλότος» – Τι λένε συγχωριανοί του

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συντοπίτες του 31χρονου σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος αγνοείται μετά την συντριβή του F-4 Phantom στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, το πρωί της Δευτέρας.

Ανδραβίδα: Όταν ο υποσμηναγός είχε πετάξει πάνω από το χωριό του – Το ΒΙΝΤΕΟ που τράβηξε ο πατέρας του

Την ώρα που η οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα έχει βυθιστεί στο πένθος για τον θάνατό του, η οικογένεια του Ευστάθιου Τσιτλακίδη ελπίζει σε ένα θαύμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Η οικογένεια και οι συγχωριανοί του στο Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του σμηναγού, ο οποίος ήταν κυβερνήτης του μοιραίου Phantom. Στο χωριό βρέθηκε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνομίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν τον 31χρονο πιλότο.

Πτώση Phantom F-4 στην Ανδραβίδα: Στην Τρίπολη οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ – ΓΕΑ

Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, τελευταία φορά που επισκέφτηκε το χωριό του ήταν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα ήταν πολύ ευτυχισμένος, καθώς αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

«Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει», είπε ο Χ. Παϊσίδης, πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη.

Πτώση Phantom F-4 στην Ανδραβίδα: Συγκινεί ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού – «Δεν τον ενδιέφερε αν θα πέθαινε»

«Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε», είπε φίλος της οικογένειας του 31χρονου κυβερνήτη του Phantom.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την συντριβή του αεροσκάφους και δεν θέλουν καν να πιστέψουν ότι μπορεί να μην είναι ζωντανός. «Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», είπε ακόμα μία οικογενειακή φίλη.

Οι κάτοικοι στο Νευροκόπι προσεύχονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου πιλότου να έχουν καλή έκβαση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ