Πτώση F-4 Phantom στην Ανδραβίδα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του αγνοούμενου πιλότου

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς του πιλότου του F-4 Phantom, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, το πρωί της Δευτέρας.

Πτώση F-4 Phantom στην Ανδραβίδα: Νεκρός ο 29χρονος συγκυβερνήτης

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη συνεχίζονται, με τους δικούς του ανθρώπους να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς, πριν από λίγο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε επίσημα ότι εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος συγκυβερνήτης του μαχητικού αεροσκάφους, ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Πτώση F-4 Phantom στην Ανδραβίδα: Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια – Αγνοούνται οι δύο χειριστές

Η εκπομπή LiveNews επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

«Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα, πριν από λίγο, ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα δύο παιδιά», είπε ο πατέρας του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Έπεσε αεροσκάφος F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας νότια της Ανδραβίδας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ