Αμετανόητος… διαρρήκτης στον Κολωνό: Είχε συλληφθεί 50 φορές και συνέχιζε απτόητος – ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε ρεκόρ σε…συλλήψεις φαίνεται να έχει σπάσει 40χρονος, ο οποίος έχει «ρημάξει» με κλοπές και διαρρήξεις την περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 40χρονος, ο οποίος είναι παλιό γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη για 51 φορά.

Κάμερα ασφαλείας. μάλιστα, κατέγραψε βίντεο με το 51ο χτύπημά του, στο οποίο φαίνεται να κλέβει ένα μηχανάκι και έπειτα από λίγα λεπτά να εξαφανίζεται.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, καταγράφεται καρέ-καρέ ο τρόπος με τον οποίο μέσα σε 4 λεπτά, ο 40χρονος κατάφερε να λύσει το παρκαρισμένο μηχανάκι, να το βάλει μπροστά κι έπειτα να φύγει.

Ο 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει συλληφθεί για κλοπές, διαρρήξεις και μια ληστεία 51 φορές, σε όλες τις περιπτώσεις παρέμενε ελεύθερος και συνέχιζε απτόητος τη δράση του.

«Πρόκειται για έναν σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος συνήθιζε να διαπράττει κλοπές δικύκλων και οχημάτων καθώς και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Το κάνει με σχετική άνεση», είπε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 40χρονος διαρρήκτης είχε πει στο παρελθόν ότι ακολουθεί πάντα την ίδια τακτική.

Συγκεκριμένα, εντοπίζει μηχανές και αυτοκίνητα που μπορεί να «χτυπήσει» και βάζει μπροστά το σχέδιο το βράδυ όταν ο κίνδυνος να συλληφθεί είναι μικρότερος.

Μετά τις αρχικές μαρτυρίες, η δράση του άρχισε να αποτυπώνεται και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, με ορισμένα από τα θύματά του, να κάνουν λόγο για τραγικά λάθη των Αρχών που έχουν κάνει τον δράστη ανεξέλεγκτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και την 51η του σύλληψη, ο 40χρονος τελικά προφυλακίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ