Αλλαγή της προέδρου ζήτησαν οι συνήγοροι των μεταναστών της Μανωλάδας

Αλλαγή της προέδρου ζήτησαν οι συνήγοροι των μεταναστών της Μανωλάδας

Αίτημα αλλαγής της προέδρου του δικαστηρίου, το οποίο εκδικάζει την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης και τον τραυματισμό 28 συνολικά εργατών γης στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, υπέβαλλε η πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, στο αιτιολογικό της κίνησης των συνηγόρων υπεράσπισης των αλλοδαπών, υποστηρίζεται πως η πρόεδρος δεν εξετάζει την υπόθεση «αντικειμενικά» και εμφανίζει μεροληπτική στάση υπέρ των κατηγορουμένων.

Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη, καθώς  οι υπόλοιποι δικαστές της έδρας προχώρησαν σε αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για την «προσβολή» στο πρόσωπο της προέδρου.

Η δίκη επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα το πρωί με την κατάθεση του τρίτου κατά σειρά από τους τέσσερις βασικούς μάρτυρες κατηγορίας.

Χθες, ο δεύτερος βασικός μάρτυρας κατηγορίας υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Αλέξης Κούγιας, επεχείρησε να εμφανίσει τον αλλοδαπό εργάτη γης, ως μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στην περιοχή.

Ζήτησε μάλιστα από τον εισαγγελέα να εξετάσει το θέμα, προβάλλοντας το επιχείρημα πως είναι δυνατόν να βρίσκεται και να διαβιώνει τόσο χρόνια στην Ελλάδα χωρίς να έχει σταθερή δουλεία και εισόδημα.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα-Επιχείρηση της αστυνομίας

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά στην Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε το νεογέννητο κοριτσάκι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ